Apparatuurkeuze

Onafhankelijk advies voor bulkgoed-apparatuur en -installaties

Apparatuurkeuze, Onafhankelijk advies voor bulkgoed-apparatuur en -installaties


Ten opzichte van vloeistoffen en gassen levert bulkgoed veel vaker en meer problemen op. Daarom is het belangrijk dat de juiste apparatuur selecteert. BSE helpt u beoordelen welke apparatuur dat is.

Uniek productieproces

Vanuit de markt wordt een keur aan apparatuur voor uw toepassing als beste geadviseerd, veelal ondersteund met referenties voor soortgelijke producten of situaties. De combinatie van uw proces en uw product is echter uniek. Soms blijkt de apparatuur ongeschikt voor uw situatie. En ook al is er functionerende oplossing, misschien had het beter en voordeliger gekund..

Efficiente werking

Apparatuur voor het verwerken van bulkgoed moet niet alleen geschikt zijn, het moet ook efficient zijn. Daarom baseert BSE de keuze van apparatuur voor bulkgoed op kennis van het gedrag en de relevante eigenschappen van het product.

Werkingsgarantie

Soms kunnen leveranciers de garantie die zij geven op de goede werking niet waarmaken. Ook voor u kan een verkeerde keuze dan duur uitpakken, bijvoorbeeld door productievertraging. En omdat BSE onafhankelijk is van toeleveranciers bent u er zeker van dat alleen uw belang voorop staat.